Facebook LinkedIn Twitter Hvis du deler indholdet, vil udbyderen af servicen sætte en eller flere cookies på din computer.
25.02.2020

Nye skabeloner fra komitéen til brug for vederlagsrapporter

Komitéen har offentliggjort en dansk og en engelsk skabelon til brug for vederlagsrapporter

De nye krav om vederlagspolitik og -rapport har virkning for de ordinære generalforsamlinger, der indkaldes til i regnskabsår, som begynder den 10. juni 2019 og senere. 

Det betyder, at de nye krav til vederlagspolitikken skal iagttages i 2020, og at de nye krav til vederlagsrapporten skal iagttages på den efterfølgende ordinære generalforsamling i 2021. 

For at hjælpe de børsnoterede selskaber med at udarbejde og offentliggøre vederlagspolitikker og vederlagsrapporter, har Erhvervsstyrelsen udarbejdet Vejledning om vederlagspolitik og vederlagsrapport. Komitéen har i denne forbindelse været i tæt dialog med Erhvervsstyrelsen. 

Komitéens skabeloner er tænkt som en yderligere hjælp til de børsnoterede selskaber, og kan bruges som inspiration til, hvordan en vederlagsrapport kan se ud.

Skabelonerne er udarbejdet af Komitéen for god Selskabsledelse i samarbejde med Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab.

Skabelonerne kan læses her:

Dansk version (doc)

Engelsk version (doc)